Om os

Regn med penge er blevet til i et samarbejde mellem to udviklere og en matematiklærer.

Sådan startede det

I undervisningen manglede Louise et visuelt regneredskab, der kunne hjælpe børnene med at løse regneopgaver og give dem et visuelt indblik i, hvordan tal hænger sammen. Louise fandt, at de eksisterende programmer ikke havde de funktioner, hun ønskede. Ofte kom de også til at forvirre eller friste børnene til at lave andre ting.

Hun henvendte sig derfor til Kenneth ved en konference og forhørte sig omkring muligheden for at udvikle et redskab specifikt målrettet undervisningssektoren. Kenneth tilkoblede efterfølgende Michael som programmør, og i fællesskab har de tre udviklet Regn med penge.

Teamet

Louise Fiskaali Gammelmark

Matematiklærer

Matematiklærer på Saksild-Nølev skolen i Odder kommune. Skolen er en pionérskole i Danmark inden for brugen af tablets. Louise er interesseret i, hvordan redskabet kan udnyttes optimalt i undervisningen.

Kenneth Boris Jensen

UX'er og grafisk designer

Projektleder, grafiker og user experience designer på projektet. Kenneth er uddannet på The Animation Workshop i Viborg og er den ene halvdel af firmaet Daily Wrestler.

Michael Barkholt

Programmør

Systemudvikler med ansvaret for alle tekniske facetter i projektet samt programmeringen af Regn med Penge. Michael er kandidat i datalogi med +6 års erfaring som systemudvikler. Han er freelance udvikler i firmaet Corteza.

Kontakt

Hvis du har ider, ris eller ros, er du velkommen til at kontakte Michael Barkholt.

+45 22362120

Presse

Regn med Penge bliver af og til anmeldt og nævn. Se presseomtaler og design materialer her.

Se presseomtale her