Til forældre

Har du lyst til at øve regning med dit barnpå en sjov måde?Så er appenengod mulighed. Regn med pengeer gratis og tilgængelig her på siden –ingen sign ups og logins. Sammen kan I snakke regning eller give jer i kast med vores regnehistorier–eller lave jeres egne.

Gør regning sjov for dine børn

  • Regn med penge hjælperdit barn med at forstå 10-talssystemet. Her visualiseres 10'erne nemlig gennem leg med 1 kroner, 10'ere, hundredkronesedler og tusindkronesedler. Et simpelt redskab til at skabe talforståelse med fokus på 10'erne.
  • Regning gjort visuelt kan hjælpe md talforståelse. Du kan lægge grupper af enheden sammen til en bunke og trækker enheder fra bunken. En visual forståelse for, hvordan tallene hænger sammen,fordi enhederne kan omveksles - både den ene og den anden vej.
  • Regn med penge fungerer i browseren på både computer og tablet. I kan derfor sidde og øve med Regn med penge derhjemme. I kan lave med simpel tælling og visningen af, hvordan tallene hænger sammen - eller I kan kaster jer ud ismå sjove regnehistorier.

Se hvordan du bruger Regn med penge her.

Sådan kan du bruge Regn med Penge derhjemme

Til inspiration finder I nogle regnehistorier her på hjemmesiden, hvis I gerne vil gøre det lidt mere spændede end bare "Hvad er 12+9?". På den måde bliver regneøvelserne mere til en sjov leg, som I kan gå på opdagelse i sammen.

Vi har lavet nogle regnehistorier, som I kan bruge til inspiration, når I øver regning. Men I kan ogsålave jeres egnesmå historier. I kan fx beregne priser på dagligvarer, finde ud af hvor dyrt det er at lave en fødselsdagskage eller tage på sommerferie. På den måde styrkes barnets forståelse for penge også

Få inspiration til historier her.

Forny din matematik undervisning. Prøv det nu - gratis og altid tilgængelig!

Prøv Regn med Penge